WERELDWINKEL AANWEZIG OP GROENE INSPIRATIEMARKT

Wereldwinkel  Alphen aan den Rijn neemt deel aan de groene inspiratiemarkt .

Deze duurzame markt wordt gehouden op zaterdag 20 april en vindt plaats in en rondom de Bibliotheek.

Je staat er versteld van hoeveel duurzame en fairtrade artikelen de Wereldwinkel verkoopt. We nemen zoveel mogelijk producten mee.

We noemen er hier een aantal:

Doppers, sokken, hangtuintjes, metalen beesten, blossombs (zadenbolletjes), wasnoten, gerecyclede tassen en Favela armbandjes.

Het is te veel om op te noemen. Kom kijken op 20 april tussen tien en vier uur. Wij staan binnen!

Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekrijnenvenen.nl/inspiratiemarkt

Broche Happy Lona

VROLIJKE BROCHES

De vrolijke broches van Happy Lona zijn met de hand geborduurd in kleine ateliers in India. De broches zijn voorzien van mooie pailletten en kralen. U kunt kiezen uit diverse diervormen, zoals deze kever of bij. Puur handwerk.

Vilten bloemen sjaal met verhaal

VILTEN TULPEN

Bent u op zoek naar bijzondere bloemen die altijd mooi blijven? Ontdek dan deze tulpen, krokussen en blauwe druifjes die van vilt zijn gemaakt door Sjaal met Verhaal. De vilten bloemen hebben prachtige kleuren, zijn erg leuk om met elkaar te combineren of om als cadeau aan een ander te geven. De vilten bloemen zijn gemaakt in Nepal. Laat het voorjaar maar komen!

Fietsen kunst Gone Arty

HANDGEMAAKTE FIETSEN

In Wereldwinkel Alphen aan den Rijn vindt u deze prachtige fietsen die met de hand zijn gemaakt van restmateriaal. De fietsen zijn gemaakt door producenten van Gone Arty in Zimbabwe. Wist u dat Gone Arty zich voornamelijk focust op de verbetering van de werk- en leefomstandigheden van de producenten? Dit doet de stichting door onder andere ter plaatse te investeren in ateliers en werkplaatsen.

WERELDWINKEL EN GROENE INSPIRATIEMARKT

Wereldwinkel Alphen aan den Rijn doet ook dit jaar weer mee met de Groene Inspiratiemarkt. Deze duurzame markt vindt op 20 april aanstaande plaats in de bibliotheek.
Het thema luidt: Betaal, duurzaam, lekker leven.
Het motto van de Wereldwinkel is: Voor een beter leven Wereldwijd! Wat een prachtige combinatie.

Kijk ook op: https://www.bibliotheekrijnenvenen.nl/inspiratiemarkt

KLEURIGE PAASARTIKELEN

We ruiken het voorjaar en binnenkort wordt het Pasen. De Wereldwinkel heeft kleurige artikelen om huis en ontbijttafel te versieren.

Iedere betalende klant ontvangt in deze tijd een grappig verpakt paaseitje.

Sjaal met verhaal  ontwierp prachtige eierwarmers.  Ze staan heel feestelijk en je eitje blijft lekker warm. Ook zijn er grappige haasjes én er is een speciale paasthee.

Op zoek naar een cadeautje? Een doosje paasthee met een haasje, gezellig ingepakt, en succes is verzekerd.

Niet vergeten: Gedurende de hele maand maart geldt er nog 20% korting op de sjaals, handwarmers en haarbanden van Sjaal met Verhaal. Zolang de voorraad strekt.

TWINTIG PROCENT KORTING!

Aanbieding:

Gedurende de maand maart geldt er twintig procent korting op de Sjaals, handwarmers en haarbanden van Sjaal met Verhaal. Zij zijn allemaal heerlijk warm en heel handig.
Zolang de voorraad strekt want OP = OP

EEN ETALAGE MET PAASARTIKELEN

Bij de Wereldwinkel zijn de Paasartikelen binnen gekomen. De etalage is al helemaal in stijl ingericht. Er zijn nieuwe vilten figuurtjes van Sjaal met Verhaal.

Natuurlijk wordt ook de tuin niet vergeten. Er zijn volop blossombs. Deze bolletjes hebben prachtige bloemenzaden en zitten verpakt in een grappig eierdoosje.

Tenslotte hebben er een ander wierook merk bij. Dit is Gaia’s Incense. Deze wierook is handgemaakt in India, heeft geen chemische toevoegingen en is fairtrade.

RETRO VAASJES

Onze inkoopgroep is weer op pad geweest en nam onder andere deze schattige retro vaasjes uit Indonesië mee. Ze zijn er in een lichtblauwe, en zoals op de foto, een donkerblauwe tint.
Onder het tabblad assortiment bij een eerste indruk vindt u onze nieuwe metalen beesten.

Kijk ook eens naar de slideshow op de pagina Over Ons.

 

AANDACHT VOOR DE NATUUR!

Duurzaam speelgoed bij de Wereldwinkel.
Nu de uitverkoop zo goed als voorbij is, is de Wereldwinkel weer gevuld met nieuwe artikelen. Daarbij proef je het voorjaar en aandacht voor de natuur. Voor de kleintjes zijn er kleurige prentenboekjes en er is duurzaam speelgoed.
Ook bij de wereldwinkel kunnen vogels geteld worden. Onze metalen boom hangt vol vogels.
Tenslotte zijn de bolletjes in grappige eierdoosjes er weer. Beter bekend als de blossombs.