WERELDWINKEL DOET MEE MET DE GROENE INSPIRATIEMARKT.

Zaaien voor de toekomst.

Kom op zaterdag 22 april naar de Groene inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid. Tussen 10.00 en 15.00 uur kun je in de Bibliotheek ontdekken wat je zelf kunt doen om je leven groener, leuker, slimmer en toekomstbestendiger te maken.

Van eetbaar tuinieren tot tweedehands kleding en van afvalvrij leven tot energie besparen. Er is van alles te doen, te proeven, te vragen, uit te proberen en te winnen.

Natuurlijk is Wereldwinkel Alphen aan den Rijn hier van de partij. Wij nemen onze duurzame producten mee zoals onder andere: blossombs bloemen, zaaigoed, drinkflessen, shampoo, startsets om handzeep te maken, wasdrogerbollen, nootschillen van Seepje, Keepleaf stoffen boterhamzakjes, en klokboxen gemaakt van oude petflessen.

Meer informatie is te vinden op de website van het huis van duurzaamheid: www.bibliotheekrijnenvenen.nl/inspiratiemarkt.

 

 

Thema’s van de markt zijn:
  • Duurzame(re) leefstijl
  • Klimaatbestendig wonen
  • Lokaal, plantaardig eten.
Echte markt
Er zijn echt veel kraampjes om lekker langs te slenteren. Ontdek hoe leuk het kan zijn om je leefstijl te verduurzamen. Of doe eens gek: waan je in het oerwoud tijdens een green screen fotoshoot.
Speciaal voor kinderen zijn er inloopactiviteiten.
Geniet in KADE 10 van livemuziek en lekkere hapjes en drankjes. Snuffel tussen de tweedehands boeken. Beproef je geluk bij het ‘Rad van Voortuin’ en maak kans op een leuke prijs.
Kortom: Kom langs op zaterdag 22 april!